Edwin Zoetebier geeft zijn mening: ‘Ze hebben de kwaliteiten om eerste keeper te zijn’

Foto: VI-images

Hobie Verhulst vertrekt na dit seizoen definitief bij FC Volendam. De doelverdediger vindt dat hij klaar is voor een stap hogerop. Er zou belangstelling zijn voor de goalie vanuit de Eredivisie, maar van concreetheid schijnt nog geen sprake te zijn.

Hoofdtrainer en technisch manager Misha Salden liet vrijdagavond in gesprek met TjerkstraMedia CW weten dat hij het jammer vindt dat Verhulst vertrekt. ,,We wilden hem graag behouden. De aanbieding die we hebben gedaan was voor Volendam begrippen prima te noemen, maar hij wil hogerop. Met Jordi van Stappershoef en Mitchel Michaelis heeft FC Volendam in principe de opvolger in huis, maar Salden kan daar nog geen duidelijkheid over scheppen.

,,Ik heb daar een positief beeld van, maar of beiden goed genoeg zijn voor de Jupiler League weet ik niet”, zei Salden. Om te kunnen beoordelen of beide doelmannen het niveau aan kunnen, bestaat de kans dat Salden ze dit seizoen een aantal wedstrijden de kans gaat geven. ,,We moeten hier nog naar kijken, maar dat kan een optie zijn. Maar mocht er toch een andere keeper komen, dan verandert de situatie mogelijk.”

Edwin Zoetebier (voormalig doelman van o.a. FC Volendam, Sunderland, Vitesse, Feyenoord en PSV) wilde tegenover TjerkstraMedia CW graag reageren op het artikel van zaterdagmorgen.

De voormalig doelman en keeperstrainer vindt dat FC Volendam de opvolger van Verhulst in eigen huis heeft. ,,Ik snap dat FC Volendam verder wil kijken, maar ik zou zeker doorgaan met Jordi van Stappershoef en Mitchel Michaelis. Ze hebben de kwaliteiten om eerste keeper te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *