Van Stappershoef wil Verhulst opvolgen: ‘Voel dat ik er klaar voor ben’

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Hobie Verhulst liet onlangs de aanbieding om zijn aflopende verbintenis te verlengen in de prullenbak verdwijnen. Hij wil hogerop en vertrekt na dit seizoen definitief transfervrij bij FC Volendam. Jordi van Stappershoef hoopt dat hij de vrijgekomen vacature volgend seizoen mag invullen.

“De optie in mijn aflopende contract is nog niet gelicht, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat op korte termijn wel gaat gebeuren”, zegt Van Stappershoef tegen PéSide. “De club heeft tot uiterlijk 1 april om daarover te beslissen.”

“Van mezelf eis ik dat ik er komend seizoen sta. Ik voel dat ik er klaar voor ben. Ik heb vier jaar lang keihard gewerkt en geïnvesteerd in mezelf om te proberen eerste doelman te worden. Als dat komend seizoen zou lukken is dat een mooie beloning voor mij als keeper. In maart word ik 22, dat is best jong voor een keeper, maar leeftijd maakt niet zoveel uit. Als je er klaar voor bent en het wekelijks laat zien, dan kan iedereen er mee leven. Garanties in het voetbal bestaan niet, je zult het gewoon moeten afdwingen”, sluit de 21-jarige doelverdediger, die moet concurreren met Mitchel Michaelis, af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *