Blessures bij FC Den Bosch, RKC en FC Oss

Foto: Orangepictures

FC Den Bosch

FC Den Bosch en FC Oss kampen met een aantal blessuregevallen. Hoofdtrainer Wil Boessen van FC Den Bosch kan tegen RKC Waalwijk niet beschikken over Giorgio Siani (hamstringblessure) en Dennis Kaars (hielklachten). Jort van der Sande zal Kaars vervangen.

Ook ontbreekt Luuk Brouwers bij FC Den Bosch die last heeft van zijn knie. Een MRI-scan moet uitwijzen wat er precies aan de hand is. Jeremy Fernandes (rug) en Danny Verbeek (hamstring) ontbreken al langer bij The Blue White Army. Mats Deijl, Don Bolsius en Oussama Bouyaghlafen (foto) zitten weer bij de wedstrijdselectie.

RKC

RKC mist de geblesseerde Jan Lammers (knie), Dylan Seys (privé-omstandigheden) en de geschorste Paul Quasten.

FC Oss

FC Oss moet het al een poos doen zonder Ferry de Regt, Erik Quekel en Thijs van Pol. Ook Istvan Bakx (schouderblessure), Dennis Janssen en Huseyin Dogan kunnen niet meespelen tegen Go Ahead Eagles. Lorenzo Piqué en Fatih Kamaci keren terug in de wedstrijdselectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *