Excelsior goed bezig: ‘Theo pakte alles’

Foto: Orangepictures

Excelsior doet het ongelooflijk knap in de eredivisie. Vorige week klopten de Kralingers Vitesse in Arnhem. Zaterdag boekte de ploeg van hoofdtrainer Mitchell van der Gaag een prima zege in en tegen Heerenveen.

“Het was mooi, al was het met kunst- en vliegwerk. Zeker in de tweede helft. We hadden een aantal mogelijkheden om er goed uit te komen. Dat hebben we niet gedaan en we werden eigenlijk teruggedrongen, maar Theo (Zwarthoed, red.) pakte alles,” zegt Van der Gaag tegen FOX Sports.

“Er zijn ook van die wedstrijden dat er meer gevraagd wordt, dat er andere dingen gevraagd worden”, gaat de coach verder. “En dat hebben ze na vorige week absoluut gedaan. Het heilige moeten dat ik miste tegen Roda-uit heb ik vandaag wel gezien. Daarin hebben we stappen gemaakt. En nu zit het mee doordat Theo natuurlijk geweldige ballen pakt in de tweede helft. Dan krijg je iets over je heen van: koste wat het kost gaan we hier drie punten pakken vandaag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *