FC Oss langer door met trainers en algemeen directeur

Foto: Jack Wolters

Jupiler League club FC Oss heeft de verbintenissen van hoofdtrainer Klaas Wels en assistent-trainer Marcel van der Sloot met een jaar verlengd, tot de zomer van 2019.

“Hier spreekt vertrouwen en waardering uit. Dit is een mooie beloning voor onze manier van werken, trainen en spelen. Het is fijn dat we er nu al uit zijn gekomen, want dat geeft een boel rust. Voor iedereen. We kunnen vast een doorkijk maken naar komend seizoen,” aldus Wels op de clubsite.

Ook algemeen directeur Peter Bijvelds blijft een jaar langer. Hij is blij met het aanblijven van Wels en Van der Sloot. “Klaas en Marcel werken hard, zijn ontzettend betrokken en er is vanuit de kleedkamer veel draagvlak voor hun aanblijven. Vanuit alle spelers. De goede prestaties zijn voor een groot deel op hun conto te schrijven, want ze halen het maximale uit de selectie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *