Seizoen Jordens Peters zit er op: ‘Als ik eerlijk ben’

Foto: Orangepictures

Het seizoen van Jordens Peters zit er vermoedelijk op. De 30-jarige verdediger revalideert al enige tijd in Zeist van een ernstige knieblessure.

“Op 6 mei is de laatste speelronde van de eredivisie. Dat is al best snel. Dat ik dan wedstrijdfit ben, is niet erg waarschijnlijk als ik eerlijk ben,” zegt de verdediger en aanvoerder van Willem II tegen het Brabants Dagblad.

Peters gaat er wel vanuit dat hij herstelt van de kraakbeenblessure en dat hij bij de groep aansluit als de voorbereiding op volgend seizoen begint. “Daar reken ik op en ik verwacht ook dat we dan weer gewoon in de eredivisie uitkomen. Ik zie genoeg aanknopingspunten om daar vanuit te gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *