Van der Gaag gaat op zoek naar nieuwe uitdaging

Foto: Bert Letteboer

Mitchell van der Gaag heeft de clubleiding van Excelsior laten weten dat hij zijn aflopende contract niet gaat verlengen. De 46-jarige oefenmeester, die in de zomer van 2016 naar Excelsior trok, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Algemeen directeur Ferry de Haan baalt dat de trainer gaat vertrekken. “Wij waren graag nog minimaal een jaar met Mitchell doorgegaan, maar uiteraard respecteren wij zijn keuze”, zegt hij op het digitale thuis van de Rotterdamse eredivisieclub. “Ik vind het vooral heel jammer dat hij vertrekt, maar wij hopen dat hij zijn ambities kan waarmaken. Ons doel voor de komende maanden is om het seizoen gezamenlijk zo goed mogelijk af te maken en met Excelsior historie te schrijven.”

Van der Gaag heeft naar eigen zeggen nog geen nieuwe club. “Het besluit om te vertrekken was niet makkelijk voor mij, maar ik ben na dit seizoen toe aan een nieuwe uitdaging. Ik zou graag nog eens in het buitenland aan de slag gaan, maar op dit moment weet ik nog niet waar mijn toekomst ligt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *