Veel aflopende contracten bij Cambuur

Foto: Orangepictures

Een veertiende positie in de Jupiler League en veel aflopende contracten (een aantal spelers hebben een optie). Een feit die geldt voor Cambuur. De Friese club kent een behoorlijk wisselvallig seizoen. Daarnaast reist de vraag wat er volgend seizoen op het veld staat.

De volgende overeenkomsten zijn aflopend: Erik Cummins, Jesse Bertrams, Robbert Schilder (foto), Matthew Steenvoorden, Martijn van der Laan, Kenny Teijsse, Jordy van Deelen, Nouredinne Boutzamar, Darren Rosheuvel, Daniel Crowley (einde huur), Ricardo Kip (einde huur), Jurjan Mannes, Xander Houtkoop, Furdjel Narsingh, Martijn Barto, Karim Rossi.

Technisch manager Foeke Booij krijgt mogelijk een drukke zomerperiode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *