Eredivisieclubs hebben Van der Water in het vizier: ‘Zou mooie stap zijn’

Foto: Orangepictures

Silvester van der Water verlengde onlangs zijn contract bij Almere City FC tot de zomer van 2019, maar of hij volgend seizoen nog wel actief is in het Yanmar Stadion is de vraag. De 21-jarige vleugelspeler wordt volgens eigen zeggen nauwlettend gevolgd door clubs uit de Eredivisie.

De vleugelflitser kent een uitstekende periode bij de Jupiler League club. “Ik ben zelf ook wel een beetje verrast door mijn snelle ontwikkeling”, stelt Van der Water in gesprek met Omroep Flevoland. “De Eredivisie zou een mooie stap zijn. Het seizoen telt nu nog ongeveer tien wedstrijden. Als ik daarna het gevoel heb dat ik mijzelf voldoende heb ontwikkeld, dan kan ik wellicht de stap maken. Maar als ik het gevoel heb dat ik me toch nog iets meer moet ontwikkelen voor ik de stap ga maken, dan zal ik dat gewoon bij Almere City FC doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *