Rody de Boer weer belangrijk voor Telstar: ‘Blij dat ik zoveel ballen kon pakken’

Foto: 1963-Pictures

Telstar-keeper Rody de Boer kent een uitstekend seizoen. Week in, week uit laat hij zien dat hij enorme stappen heeft gemaakt. Een vervolgstap lonkt, maar zover is het nog niet, zegt De Boer in gesprek met TjerkstraMedia CW.

,,Het gaat vanaf begin af aan lekker met het team. Dan gaat het zelf ook lekker. Je hoort en leest wel af en toe van die geruchten, maar er is nog niets concreets. Ik wil het seizoen bij Telstar goed afmaken en dan zie ik het wel wat er op mijn pad komt.”

Ook tegen Almere City kon De Boer zich onderscheiden. De doelman pakte veel ballen, maar hij kon niet voorkomen dat City bij 0-3 terug kwam tot 2-3. ,,Ik ben blij dat ik zoveel ballen kon pakken, maar ik doe het niet alleen. Deze overwinning pakken we met zijn allen.”

In de slotfase was het een beetje bibberen voor Telstar. ,,Na de 1-3 gingen ze alles of niets spelen en krijgen ze meer geloof. Gelukkig hebben we ons gerevancheerd na de nederlaag van vrijdag tegen Helmond Sport. Ik ben blij dat we dit hebben kunnen bewerkstelligen en dat we de drie punten meenemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *