Silvester van der Water: ‘Niet scherp en slordig’

Foto: Orangepictures

Met een fraaie stiftbal verschalkte Silvester van der Water doelman Rody de Boer van Telstar. Het leverde de 2-3 op, maar verder kwam Almere City FC niet. De aanvaller had de 3-3 op de pantoffel, maar hij schoot tegen Arsenio Valpoort op die in buitenspelpositie stond.

,,Dat is zonde, we komen nog sterk terug tot 2-3, krijgen kansen op de gelijkmaker en misschien zelfs meer, maar hij viel er niet in”, zegt de smaakmaker van Almere City in de laatste weken tegen TjerkstraMedia CW. Van der Water produceerde dit seizoen al acht goals en was goed voor vier assists. Eredivisieclubs zouden al interesse hebben in de vleugelaanvaller, maar daar is Silvester nog niet mee bezig.

Van der Water was wel verbaast hoe zijn team in het eerste uur speelde. ,,Het leek inderdaad zoals je zegt een beetje op los zand. Niet scherp en slordig. Ook ik zat niet in de wedstrijd. Het zal ongetwijfeld met vertrouwen te maken hebben. Na de 1-3 gooiden we de schroom overboord en speelden we alles of niets.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *