In principe laatste seizoen van Reza bij sc Heerenveen

Foto: Orangepictures

Reza Ghoochannejhad speelt vermoedelijk volgend seizoen niet meer in het pompebledenshirt van sc Heerenveen. In principe gaat de Iraanse op zoek naar een nieuwe uitdaging. “De afspraak was dat ik hier twee jaar zou spelen, tot aan het WK in Rusland. Wat er daarna gebeurt, laat ik nog open”, zegt Reza in gesprek met Voetbal International.

In de zomer van 2016 legde Heerenveen Ghoochannejhad (30) voor twee jaar vast. Het contract loopt aankomende zomer af. Reza liet in de eerste seizoenshelft weinig zien op het voetbalveld. Dat erkent de spits zelf ook. “Ik heb in de eerste seizoenshelft gewoon veel te weinig gebracht, niet wat ik kán brengen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *