Constante Bednarek heeft ambities: ‘Man met een missie’

Foto: Joop Kappert

Filip Bednarek is klaar voor een klaar hogerop. De Poolse doelman van De Graafschap blinkt wekelijks uit. Bednarek, die een constante factor is in Doetinchem, heeft een missie. Dat laat hij weten bij Omroep Gelderland.

Het contract van de 25-jarige keeper loopt deze zomer af. De clubleiding wacht vooralsnog af, maar wil graag met Bednarek om de tafel. “Ik heb nog met niemand gesproken van de club. Het is ook niet aan mij om dat initiatief te nemen. Als de club mij wil behouden, sta ik overal voor open.”

“Mijn ambitie is altijd het hoogst haalbare. Ik ben geen man van in een comfort zone leven. Ik heb nieuwe prikkels nodig en wil er alles uithalen, omdat ik altijd hongerig wil blijven als profvoetballer. Ik ben een man met een missie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *