Hilterman denkt aan vertrek bij FC Volendam

Foto: Orangepictures

De kans lijkt klein dat Jordy Hilterman ook volgend seizoen bij FC Volendam onder contract staan. De aanvaller die vooral uitkomt voor Jong FC Volendam weet nog niet of FC Volendam zijn optie in het aflopende contract zal gaan lichten maar als het aan de spits zelf ligt, hoeft het niet meer. De 21-jarige Hilterman baalt ervan dat hij dit seizoen geen eerlijke kans heeft gekregen.

“Volendam heeft mij nog niet aangegeven wat ze van plan zijn. Ik ben in het bezit van een aflopend contract met een eenzijdige optie erin om met één seizoen te verlengen. Als ik terugkijk op dit seizoen dat tegen het einde loopt, dan kan ik niet tevreden zijn over de kansen die ik heb gekregen. Mijn invalbeurt tegen FC Oss en de trainingsweek daarna zijn de reden, dat ik niet meer bij de selectie van het eerste zit. Zelf heb ik daarom geen interesse meer om komend seizoen bij FC Volendam te spelen.”

“Als een trainer het niet in je ziet zitten dan moet je verder gaan kijken”, gaat Hilterman verder. “Voor een jongen van 21 jaar is het belangrijk om wekelijks te spelen, lukt dat niet hier en is daar geen uitzicht op, dan ergens anders. En dus ben ik op zoek naar een nieuwe club voor komend seizoen. Er spelen wel wat dingen, maar nog niks concreet. Een mooie Tweede Divisieclub zou ook prima bij me passen. Ik kom zelf uit Haarlem dus Koninklijke HFC kan zeker een optie worden”, aldus de teleurgestelde spits tegenover PéSide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *