Ook toekomst Mertens ligt niet bij FC Volendam

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Dylan Mertens staat voor een vertrek bij FC Volendam. De 22-jarige aanvallende middenvelder, die een aflopend contract heeft bij de Jupiler League club, heeft in een gesprek met de clubleiding aangegeven dat hij wil vertrekken. De optie moet niet gelicht worden. Mertens komt niet of nauwelijks in de plannen van hoofdtrainer Misha Salden voor en heeft aangegeven op zoek te willen gaan naar een nieuwe club.

“Ik speel nu vier seizoenen voor FC Volendam, maar het is dit seizoen toch niet geworden, wat ik ervan had verwacht. Het is héél simpel, ik kom niet voor in de plannen van de trainer en dan moet je voor jezelf een keuze gaan maken. Eventueel nog een jaar erbij of een nieuwe start maken bij een nieuwe club. Ik heb voor het laatste gekozen en bij Volendam duidelijk aangegeven om de optie in mijn contract niet te lichten.”

“Met het oog op komend seizoen zijn er zeker al wat interessante dingen op mijn pad gekomen, maar heb nog alle tijd om een goede keuze te maken. Welke clubs het zijn is nu nog niet belangrijk, maar zeker uit het betaalde voetbal”, aldus Mertens tegenover PéSide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *