Fins avontuur Kruisheer loopt te vroeg ten einde

Foto: Almere City FC

Het leek een fraai avontuur te gaan worden, maar na net geen twee maanden in Finland te zijn geweest is Adriaan Kruisheer terug in eigen land. De twintigjarige middenvelder tekende in de afgelopen winterperiode een tweejarige verbintenis bij PS Kemi, een club uit de hoogste divisie van Finland, maar het niet nakomen van afspraken en het missen van het vertrouwen in een verdere samenwerking deed hem besluiten zijn contact te laten ontbinden. ,,Verdiep je als voetballer goed in de club en de mensen. Dat is absoluut een boodschap van mij.”

,,Het begon eigenlijk al bij aankomst in Finland”, zegt Kruisheer in gesprek met TjerkstraMedia CW. ,,Er zou een appartement klaar staan, maar helaas moest ik daar zelf steeds achteraan. Ook andere zaken verliepen niet zoals ik had gewild. Met de trainer had ik een goede klik. Hij vond het dan ook jammer dat de wegen gingen scheiden. Ik heb onder hem vier wedstrijden mogen spelen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met twee doelpunten en twee assists heb ik mij kunnen laten zien, maar helaas bleef het daarbij.”

Kruisheer houdt zijn conditie op peil bij Jong Almere City FC. ,,Ik wil niet te lang stilstaan bij het mislukte avontuur, maar wil vooral vooruitkijken naar de toekomst”, geeft de middenvelder aan. ,,Ik heb vertrouwen in eigen kunnen. Ik was in de eerste seizoenshelft aanvoerder van Jong Almere City en heb voor mijn gevoel mijn waarde bewezen voor dat team. Daarom hoop dat ik volgend seizoen mijn kwaliteiten kan laten zien in de Jupiler League of eventueel Tweede Divisie. Er is, wat ik heb begrepen, al belangstelling getoond, dus ik hoop dat die interesse concreet gaat worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *