Eerste profcontract Van Hilten

Foto: TjerkstraMedia CW

Almere City FC heeft Nicky van Hilten gecontracteerd. De 21-jarige rechtsback uit de eigen jeugdopleiding tekent tot de zomer van 2020 bij de Jupiler League club.

Van Hilten zit af en toe bij de wedstrijdselectie van het eerste team. “Ik voel het vertrouwen van de trainer. Dat is natuurlijk heerlijk voor een speler. Ik kan niet wachten om mijn officiële debuut in het eerste elftal te mogen maken.”

De Gier in het persbericht: “Nicky is een jonge en talentvolle speler, die een goede ontwikkeling doormaakt. Vanuit de Academy heeft hij via het beloftenelftal de stap naar de A-selectie gemaakt. Hij is van origine een rechtsback, maar kan op meerdere posities uit de voeten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *