ADO wil door met sterkhouders

Foto: Orangepictures

ADO Den Haag wil door met sterkhouders Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk. Club en spelers zijn met elkaar in gesprek. “Met beide heren lopen de gesprekken op dit moment”, zegt technisch manager Van As tegen VI. “Ik heb het gevoel dat zij openstaan voor een langer verblijf in Den Haag. Met Aaron heb ik het zelfs al voorzichtig gehad over de periode na zijn loopbaan. Dat geeft aan dat het gevoel goed is.”

Het is niet zeker of Tim Coremans (26), routinier Édouard Duplan (34) en rechtsback Trevor David (21) blijven of transfervrij de club verlaten. In het geval van Coremans, over wie de club tevreden is, wil Van As afwachten of hoe de situatie onder de lat zich ontwikkelt. De gesprekken met Duplan en David zijn uitgesteld tot het einde van het seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *