PEC Zwolle zwaait vijftal uit

Foto: Orangepictures

PEC Zwolle heeft een vijftal spelers laten weten dat ze geen nieuwe verbintenis ontvangen. Het gaat om de verbintenissen van Stef Nijland, Sander van Looy, Thanasis Karagounis, Queensy Menig en Mike Hauptmeijer.

De aflopende contracten van Nijland, Van Looy en Karagounis zijn formeel opgezegd. Datzelfde geldt voor de overeenkomst met Queensy Menig (foto), die tot de zomer van het Franse FC Nantes wordt gehuurd. Ook het contract van derde doelman Mike Hauptmeijer zal formeel worden opgezegd, maar de club gaat met de keeper, die dit seizoen uit bij PSV zijn debuut maakte, in gesprek over een hernieuwde samenwerking.

Mustafa Saymak en Youness Mokhtar lopen na dit seizoen uit hun contract en gaan vermoedelijk hun eigen koers varen. Verdediger Josef Kvída, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor Almere City FC, zal nog één jaar langer op de loonlijst blijven staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *