RKC Waalwijk gaat praten met Van Weert en Mulder

Foto: 1963-Pictures

RKC Waalwijk gaat niet verder met doelman Jordy Deckers, Mohamed Mezghrani en Roel van de Sande. De opties in de contracten worden niet gelicht. Ook Johan Voskamp en Serginho Greene krijgen geen nieuwe verbintenis aangeboden, meldt de Jupiler League club.

De clubleiding van RKC Waalwijk is in gesprek met verdediger Ingo van Weert en middenvelder Hans Mulder die beiden beschikken over een aflopende overeenkomst. De club heeft de intentie uitgesproken voor een langere samenwerking.

De aanvallers Ozan Kökcu, Lowie van Zundert en Chovanie Amatkarijo worden dit seizoen gehuurd van respectievelijk Bursaspor, N.E.C. Nijmegen en ADO Den Haag. Hun huurperiode eindigt aan het eind van het seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *