Update: ‘Keizer en Steijn op shortlist sc Heerenveen’

Foto: Jack Wolters

Marcel Keizer en Maurice Steijn zijn volgens VI de belangrijke kandidaten om Jurgen Streppel op te volgen als trainer van sc Heerenveen. Er zou al oriënterend met beide trainers gesproken zijn.

“We zitten er nu middenin en we komen natuurlijk steeds wat dichterbij, maar ik wil niet op namen reageren”, zegt technisch manager Gerry Hamstra tegen het weekblad. “Maar het is mooi om te zien dat we er als club goed opstaan bij trainers. We hebben natuurlijk een mooie geschiedenis, zijn een aantrekkelijke club die elke jaar goed verkoopt en een play-offwaardige selectie heeft.”

Keizer, die ook bij Excelsior in beeld is, was vorig jaar werkzaam bij Ajax. Steijn, die al vier jaar in Venlo werkt, zou naar verluidt ook de interesse genieten van Willem II. Een langer verblijf in Venlo behoort ook tot de mogelijkheden.

UPDATE – sc Heerenveen sprak ook met Jaap Stam. Hij is de grootste kanshebber voor de functie van hoofdtrainer in Friesland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *