‘De supporters kunnen er van uit gaan dat ik blijf’

Foto: Orangepictures

Erik Schouten raakte in februari zwaar geblesseerd aan zijn knie. De centrale verdediger (26) scheurde zijn kruisband in de wedstrijd tegen FC Dordrecht. Schouten zal er zes tot negen maanden uit liggen. Voor hem heel vervelend, net nu ook zijn contract aflopend is. PéSide nam contact met Schouten op:

“Ik focus me in eerste instantie om volledig fit te worden en dat gaat ongeveer nog een halfjaar duren. Mijn contract bij de club loopt af, maar er zijn gesprekken dus ik verwacht dat we eruit gaan komen. De supporters kunnen ervanuit gaan dat ik blijf, maar ik laat het verder aan mijn zaakwaarnemer over, als ik maar vóór 1 juli weet waar ik aan toe ben”, aldus Schouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *