Van der Venne naar Go Ahead Eagles

Foto: 1963-Pictures

FC Oss ziet een smaakmaker vertrekken. Richard van der Venne speelt de komende twee jaren (plus optiejaar) bij Go Ahead Eagles. Hij maakt transfervrij de overstap naar Deventer.

Van der Venne speelt sinds 2015 voor FC Oss. De aanvallende middenvelder beleefde dit seizoen zijn definitieve doorbraak, met dertien goals in 33 wedstrijden. “Ik voel me nu echt klaar voor een volgende stap”, zegt de speler op de clubsite van de Eagles. Go Ahead Eagles was meteen concreet, net als een andere club. Dan ga je je verdiepen, kijk je iets verder dan de eerste indrukken die je al had van de club, zoals het mooie en volle stadion, waar ik in februari nog speelde met Oss.”

Technisch manager Paul Bosvelt: “Wij denken dat Richard bij deze club past. Hij is een middenvelder met loopvermogen, overzicht en scorend vermogen. Hij kan zich bij Go Ahead Eagles verder ontwikkelen, zeker met de wil die hij heeft om zich te verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *