Hobie Verhulst keepte zijn laatste wedstrijd voor FC Volendam: ‘Teleurstelling is heel groot’

Foto: Orangepictures

,,Zo wil je niet je laatste wedstrijd spelen en eindigen”, zegt doelman Hobie Verhulst na afloop van het met 2-0 verloren duel van FC Volendam uit bij Almere City in gesprek met TjerkstraMedia CW. ,,De teleurstelling is heel groot.”

,,In de eerste helft heb je de overhand, maar dwing je weinig kansen af. In de tweede helft kom je minder aan voetbal toe en slaan zij twee keer toe met een counter. Heel zuur.”

Verhulst kende drie mooie jaren bij FC Volendam. ,,In de eerste twee seizoenen hebben we de play-offs bereikt, maar helaas niet iets mooie kunnen doen in die play-offs. Dit seizoen begonnen we niet goed. De eerste twaalf wedstrijden heeft ons min of meer de das omgedaan. Dat we in de tweede seizoenshelft nog goed zijn teruggekomen is een compliment naar de ploeg, maar het is zuur dat we die laatste kans niet hebben kunnen pakken.”

Verhulst vertrekt na het seizoen naar Go Ahead Eagles. ,,Het verhaal van de club, het bestuur en de keeperstrainer heeft mij doen besluiten deze overstap te maken. Ik wilde graag een andere uitdaging aangaan en die ga ik pakken bij Go Ahead Eagles. Ik ben FC Volendam super dankbaar voor de kansen en de steun die ik heb gekregen. Ik heb fijn samengewerkt met iedereen. De club zit voor altijd in mijn hart.”

Jordi van Stappershoef of Mitchel Michaelis zal Verhulst moeten opvolgen onder de lat. ,,Beide zijn ze klaar voor die stap. Daar ben ik van overtuigd”, sluit Verhulst af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *