Vreven vertrekt, NAC gaat op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Foto: Bert Letteboer

Stijn Vreven gaat zijn aflopende overeenkomst met NAC Breda niet verlengen. De club en de coach zijn dat overeengekomen, meldt NAC op het digitale thuis. Vreven was anderhalf jaar hoofdtrainer van de Parel van het Zuiden.

“De afgelopen periode hebben we met elkaar meerdere gesprekken gevoerd over de toekomst. Dat waren intensieve en goede gesprekken, waarin we uiteindelijk hebben besloten om na dit seizoen beiden een ander pad te kiezen”, aldus Technisch Directeur Hans Smulders. “Ik volg Stijn al heel lang en hij heeft volledig waargemaakt waarvoor we hem destijds naar Breda hebben gehaald. Hij is een coach die elke dag het maximale voor NAC heeft gegeven en een grote bijdrage heeft geleverd om de club weer terug te brengen naar de plek waar we nu staan. Een bijzondere, gepassioneerde en authentieke trainer, die het maximale heeft gepresteerd met een talentvolle spelersgroep. We zijn hem zeer dankbaar.”

NAC zal op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Technisch Directeur Hans Smulders: “De afgelopen seizoenen hebben we een sterke ontwikkeling doorgemaakt bij NAC op het gebied van professionalisering en het creëren van een topsportklimaat. Er is fors ingezet op de verbetering van de randvoorwaarden om met het eerste elftal te presteren en daarnaast talent optimaal te ontwikkelen. Doordat we de stap terug naar het Eredivisieschap hebben bereikt en behouden, komt de club weer in een nieuwe fase terecht en is het voor ons tijd om verder vooruit te kijken. We zullen de komende periode secuur op zoek gaan naar een geschikte opvolger voor Stijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *