Update: ‘Van Overeem en Gustafson op wensenlijst FC Utrecht’

Foto: Orangepictures

FC Utrecht zet in op het aantrekken van twee Eredivisie-middenvelders. Volgens RTV Utrecht wil de Domclub Simon Gustafson (Feyenoord) en Joris van Overeem (AZ) contracteren.

Van Overeem kwam dit seizoen 25 keer in actie voor AZ. Daarin maakte hij twee doelpunten. Hij ligt vast tot medio 2020. Gustafson is officieel eigendom van Feyenoord, dat hem dit seizoen verhuurt aan Roda JC. De toekomst van de Zweedse middenvelder ligt niet in Rotterdam.

UPDATE – AZ en FC Utrecht staan voor een ruiltransfer. De Alkmaarders zetten in op de komst van verdediger Giovanni Troupée (20) en hebben daarbij middenvelder Joris van Overeem (23) ingezet als onderdeel van de overeenkomst, meldt VI.

UPDATE – Giovanni Troupée vertrekt voorlopig niet bij Utrecht.

UPDATE – Joris van Overeem tekent binnenkort voor vier jaar bij FC Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *