Ajax gaat shoppen bij FC Utrecht

Foto: Bert Letteboer

Zakaria Labyad gaat volgens De Telegraaf een vierjarig contract tekenen bij Ajax. De 25-jarige middenvelder van FC Utrecht zou dinsdag op De Toekomst al medisch zijn gekeurd. Labyad kwam eerder uit voor PSV, Sporting Lissabon en Vitesse. Twaalf keer scoorde hij dit seizoen voor FC Utrecht.

Het contract van Labyad met FC Utrecht loopt tot 2020. De club uit de Domstad ontvangt naar verluidt een transfersom die kan oplopen tot zeven miljoen euro.

De ochtendkrant meldt verder dat Matthijs de Ligt Ajax wil verlaten deze zomer. Manchester City, Bayern München, Tottenham Hotspur en Barcelona zijn naar verluidt in de markt voor de Ajax-verdediger. De Ligt heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *