PLAY-OFFS: Telstar in spektakelstuk langs De Graafschap

Foto: 1963-Pictures

Telstar heeft in de halve finale van de play-offs met 3-2 gewonnen van De Graafschap. Het duel werd een waar spektakelstuk.

Via Melvin Platje kwamen de Witte Leeuwen​ snel op voorsprong. Niet veel later werd De Graafschap-speler Sven Nieuwpoort met een rode kaart (2x geel) van het veld gestuurd. Andrija Novakovich scoorde kort in de tweede helft na een vlijmscherpe counter de 2-0.

Maar met tien man knokte De Graafschap zich terug. Daryl van Mieghem tikte de 2-1 binnen na een fraaie aanval en Fabian Serrarens mocht de gelijkmaker binnen knikken (2-2). Dankzij een geweldige vrije trap van Mohamed Hamdaoui stapte Telstar toch als winnaar van het veld. Ook Telstar eindigde de wedstrijd met tien man, vijf minuten voor tijd kreeg Toine van Huizen zijn tweede gele kaart. Komende zondag is de return op De Vijverberg. Aanvang 12.30uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *