PLAY-OFFS: N.E.C. strijdend ten onder, FC Emmen naar finale

Foto: TjerkstraMedia CW

N.E.C. Nijmegen speelt ook komend seizoen in de Jupiler League. De ploeg van Pepijn Lijnders vocht voor wat het waard was, maar kwam twee goals tekort in de return tegen FC Emmen. De Drentenaren wonnen het eerste duel met 4-0, in De Goffert werd het 4-1 voor N.E.C.

De wedstrijd in Nijmegen begon wervelend. Binnen elf minuten scoorde Anass Achahbar twee keer. Via Alexander Bannink kwam de ploeg van Dick Lukkien op 2-1. Frank Sturing en Ole ter Haar Romeny scoorden de overige goals voor N.E.C., dat in de tweede helft via Achahbar een keer de lat raakte.

FC Emmen, met Jeroen Veldmate (foto) als een van de uitblinkers in Nijmegen, speelt de finale play-offs tegen de winnaar van het tweeluik tussen Sparta en FC Dordrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *