Go Ahead Eagles strikt Gino Bosz

Foto: Jack Wolters

Gino Bosz heeft een contract voor een jaar met optiejaar getekend bij Go Ahead Eagles. De 25-jarige Bosz komt van Jong Vitesse. Hij kwam eerder uit voor Heracles Almelo en Cambuur.

Bosz omschrijft zichzelf als een voetballende verdediger annex defensieve middenvelder. In Almelo werkte hij al eerder samen met de nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles John Stegeman. “Ik heb toen prettig met hem samengewerkt”, vertelt Bosz op de clubsite van de Eagles. “Hij houdt van leuk, aanvallend voetbal en past dat ook toe op de trainingen.”

“Gino’s drive kwam echt naar voren tijdens de gesprekken”, vertelt technisch manager Paul Bosvelt. “Gino heeft de afgelopen jaren niet veel gespeeld op betaald voetbalniveau, en heeft er alles voor over om alsnog definitief door te breken. Daar begint het mee. Hij is een technische speler met een goed spelinzicht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *