Go Ahead Eagles bindt talenten

Foto: Jack Wolters

Go Ahead Eagles heeft een aantal talenten gebonden. Sam Beukema (19), Thijs Dekker (21), Dennis Hettinga (22), Mark Spenkelink (21) en Givan Werkhoven (21) tekenden een nieuwe verbintenis bij de Jupiler League club.

Verdedigers Beukema en Hettinga, middenvelder Dekker, doelman Spenkelink en aanvaller Werkhoven maakten afgelopen seizoen al deel uit van de eerste selectie. Technisch manager Paul Bosvelt: “Sam, Thijs, Dennis en Givan hebben als spelers uit eigen opleiding en beloften dit jaar al de nodige minuten gemaakt in de hoofdmacht. Die ervaring is erg belangrijk voor jonge spelers. Daarnaast heeft Mark zich dusdanig ontwikkeld dat hij komend seizoen tweede keeper is. Ze nemen de bagage uit afgelopen seizoen mee en het is nu aan hen om die lijn, met hulp van de staf, door te trekken.”

Beukema, Dekker, Hettinga, Spenkelink en Werkhoven verlengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *