Veel spelers weg bij FC Dordrecht

Foto: Joop Kappert

De technische leiding van FC Dordrecht staat voor een drukke zomer. Veel spelers gaan en zullen komen. Vijftien contracten lopen per 30 juni af.

Gustavo Hamer (huur) Andreias Calcan (huur, foto), Danny Bakker (huur), Kino Delorge (huur), Thomas Kok (huur), Denis Mahmudov, Antonio Stankov, Mawouna Amevor, Tom Rosenthal, Erol Alkan, Julius Bliek (amateurcontract), Karim Bannani, Clarence Bijl, Yahya Boumediene, Lulu Statia en Anthony Biekman (amateurcontract) vertrekken zo goed als zeker bij de Jupiler League club.

Robert Mutzers, Jafar Arias, Daniël Breedijk, Bryan Janssen, Terence Groothusen en Rayvano van de Merwe, Petar Stoskovic, Thijs Timmermans, Omran Haydary hebben een contract voor komend seizoen. Menno Bergsen, Jeremy Cijntje en Gianni dos Santos hebben nog geen verbintenis bij de FC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *