NAC Breda denkt weer aan Van der Steen

Foto: Orangepictures

NAC Breda wil de transfermarkt op. De eredivisieclub is op zoek naar een (ervaren) keeper, een rechts- én een linksback, een linksbenige centrale verdediger, een tot twee creatieve middenvelders, twee vleugelaanvallers en een spits. Dat meldt BN De Stem.

Voor die posities zijn doelman Wouter van der Steen (sc Heerenveen, foto), rechtsback Bram van Vlerken (Jong PSV), linksback Yoëll van Nieff (FC Groningen), middenvelder Mark Diemers (De Graafschap) en naar verluidt Arnaut Groeneveld (N.E.C.) in beeld, schrijft het medium. Groeneveld geniet naar verluidt de belangstelling van Manchester City. De N.E.C.-aanvaller zou dan vervolgens verhuurd worden aan NAC, met wie de club een samenwerkingsverband heeft.

De Manchester City-huurlingen vertrekken uit Breda. Mounir El Allouchi, Arno Verschueren, Nigel Bertrams, Fabian Sporkslede en Bart Meijers blijven mogelijk langer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *