Eagles huren Lelieveld

Foto: Jack Wolters

Go Ahead Eagles huurt Julian Lelieveld. De 20-jarige rechtsback komt voor één seizoen over van Vitesse.

Lelieveld op de clubsite van Go Ahead: “Ik ben een rechtsback die graag opkomt en van duels houdt. Ik wil graag beter worden door zoveel mogelijk te spelen. Vorige week heb ik met de trainer, technisch manager en directeur gesproken. De trainer zei onder andere dat hij van opkomende backs houdt. Aan het begin van de middag had ik het gesprek; aan het eind van de middag zei ik: ‘ja, ik wil naar Go Ahead Eagles’. Mijn gevoel was namelijk al goed en werd tijdens het gesprek alleen maar beter.”

Technisch manager Paul Bosvelt: “Met Julian hebben we er een stabiele speler bij. Hij heeft met name afgelopen seizoen in de Eredivisie en ook Europa League ervaring opgedaan. Daarnaast werd hij kampioen met Jong Vitesse. Door een goed seizoen bij Go Ahead Eagles te draaien kan hij stappen zetten om echt aan te sluiten bij Vitesse 1.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *