Lachman keert terug bij PEC Zwolle

Foto: Orangepictures

Darryl Lachman (28) keert terug naar PEC Zwolle. De verdediger komt transfervrij over van Willem II en tekent voor twee seizoenen in de IJsselstad. Voor Lachman wordt het zijn tweede periode in Zwolle, vanwaar de verdediger in 2014 vertrok naar FC Twente. Via Enschede, Sheffield Wednesday en SC Cambuur, kwam de speler de afgelopen twee seizoenen uit voor Willem II.

Technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubsite: “Darryl is natuurlijk geen onbekende voor ons. In zijn vorige periode in Zwolle was hij een vaste waarde in de achterhoede. De afgelopen jaren heeft hij de nodige clubs gehad. Bij Willem II heeft hij zijn carrière echter weer nieuw leven ingeblazen. Ik ben blij dat Darryl straks weer in het blauw met wit zal zijn te bewonderen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *