Floranus komt, Dumfries gaat

Foto: Bert Letteboer

Sherel Floranus (19) gaat een vierjarige verbintenis ondertekenen bij sc Heerenveen. De rechtsback volgt Denzel Dumfries op die naar PSV vertrekt. Omdat Heerenveen en PSV nog altijd bakkeleien over een mogelijke overstap van Sam Lammers (21) naar Friesland is de transfer van Dumfries nog niet wereldkundig gemaakt.

Lammers, die afgelopen seizoen hoge ogen gooide bij Jong PSV, staat niet alleen op het lijstje van sc Heerenveen. Ook Mirko Ivanovski (28), uitkomend voor het Macedonische Slaven Belupo Koprivnica, zou in beeld zijn. Hij wordt echter ook begeerd door Fortuna Sittard. Andrija Novakovich (21) staat ook op het wensenlijstje. Hij speelde afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Telstar. Hij is van Reading.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *