De Graafschap pikt Narsingh op

Foto: Orangepictures

Furdjel Narsingh speelt, onder voorbehoud van een positieve medische keuring, bij De Graafschap. De vleugelspelers tekent voor een jaar in Doetinchem. De dertigjarige aanvaller kwam eerder uit voor Jong Ajax, Jong AZ, FC Volendam, Telstar en PEC Zwolle. Hij komt nu transfervrij over van SC Cambuur.

“Furdjel is een snelle en behendige aanvaller, die goed op de rechterkant uit de voeten kan. Onze trainers, Henk de Jong en Sandor van der Heide, hebben eerder met hem gewerkt in de eredivisie. Wij zijn overtuigd dat hij ook voor ons een meerwaarde kan zijn op het hoogste niveau”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op het digitale thuis van de kersverse Eredivisionist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *