Eerste aanwinst voor FC Emmen

Foto: 1963-pictures

Jason Bourdouxhe (27) speelt komend seizoen bij FC Emmen. De Belgische middenvelder tekent voor een seizoen. Hij is de eerste aanwinst voor de kersverse eredivisieclub. Bourdouxhe (27) maakt transfervrij de overstap. “FC Emmen heeft zich de laatste jaren in rap tempo ontwikkeld en maakt nu de stap naar de Eredivisie”, verklaart hij zijn keuze op de clubsite.

Technisch directeur Jan Korte over Bourdourxhe. “Het is een creatieve, behendige en zeer gemotiveerde speler. Jason heeft zowel als linksback als linker middenvelder gespeeld en is daardoor een completere voetballer geworden welke aanvallende impulsen aan het elftal geven, maar eveneens in defensief opzicht zijn mannetje staat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *