Smaakmaker N.E.C. trekt naar Brugge

Foto: Orangepictures

Arnaut Groeneveld maakt de overstap naar Club Brugge. De smaakmaker van N.E.C. Nijmegen tekent een contract tot 2022 in België. Er was binnen- en buitenlandse interesse voor de 21-jarige Groeneveld, maar uiteindelijk viel de keuze op Club Brugge. N.E.C. heeft een doorverkooppercentage bedongen.

“De afgelopen periode was er vanuit binnen- en buitenland interesse voor Arnaut, die zich het afgelopen jaar geweldig heeft ontwikkeld bij N.E.C.”, reageert technisch directeur Remco Oversier van de Gelderse club. “Voor Arnaut is dit een mooie vervolgstap in zijn carrière en we zijn uiteraard hartstikke trots op het feit dat hij vanuit ons de stap maakt naar een absolute topclub in België.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *