Hammouti definitief van Almere City

Foto: Orangepictures

Faris Hammouti blijft definitief bij Almere City FC. De verdediger van Feyenoord heeft een tweejarig contract getekend bij de Jupiler League club. De 21-jarige Hammouti speelde afgelopen anderhalf jaar op huurbasis in Flevoland. Zijn nieuwe verbintenis loopt tot de zomer van 2020.

Algemeen directeur John Bes in het persbericht: “Faris past helemaal in het profiel waar wij voor staan. Het is een jonge speler, die een goede opleiding heeft genoten bij een topclub. Via ons beloftenteam heeft hij zich in het eerste elftal gespeeld en hij stond er op het moment dat het echt nodig was, in de nacompetitie. Ik ben dan ook blij dat we dit kunnen belonen met een mooi contract en ik ben ervan overtuigd dat Faris zich sterk zal doorontwikkelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *