Meijers nog jaren bij ADO

Foto: Jack Wolters

Aaron Meijers blijft ADO Den Haag trouw. De routinier en aanvoerder gaat voor vier jaar verlengen. Eerder op de dag werd ook al bekend dat de verbintenis van doelman Indy Groothuizen opengebroken en verlengd wordt.

Meijers speelt sinds 2012/2013 bij ADO Den Haag. De oud-speler van FC Volendam en RKC Waalwijk speelde in zes seizoenen al 190 officiële wedstrijden voor de nummer zeven van het afgelopen seizoen. De linkspoot noteerde daarin drie doelpunten en 23 assists.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “Het heeft even geduurd – vanaf de winterstop waren we al met elkaar in gesprek – maar we zijn hier heel blij mee. Aaron is weliswaar geen geboren Hagenees, maar inmiddels wel echt een man van de club. Als technische leiding houden wij ervan om herkenbare gezichten als Aaron binnen de club te hebben. Hij is niet alleen binnen het veld, maar ook buiten het veld een goede captain. Dat is belangrijk voor deze groep. Je moet jongens in de kleedkamer hebben die weten hoe het eraan toegaat. Ervaring is belangrijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *