Kip terug op oude nest

Foto: Orangepictures

Ricardo Kip keert terug op het oude nest. De middenvelder tekent een tweejarig contract bij Almere City FC. Kip speelde tussen 2012 en 2016 al honderddertig wedstrijden voor de Jupiler League club.

Kip verruilde Almere City in juli 2016 transfervrij voor een buitenlands avontuur bij Fleetwood Town uit de Engelse League One. Die club verhuurde hem aan Cambuur. Bij de Friese club kwam hij in twee seizoenen 46 keer in actie en scoorde hij acht keer.

Technisch directeur Robert Maaskant: “Kip heeft in het verleden bewezen van grote meerwaarde te zijn voor de club en beschikt over echt Almere City DNA. Hij was tijdens zijn eerste periode hier een sterkhouder op het middenveld met duidelijke ambities, iemand die het team op sleeptouw nam.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *