Na Kip, ook Receveur terug naar Almere City

Foto: Joop Kappert

Na Ricardo Kip, keert ook Tim Receveur terug bij Almere City FC. Receveur tekent in het Yanmar Stadion een contract voor twee jaar. Tussen 2013 en 2016 speelde de middenvelder ook in Almere.

Aan het einde van seizoen 2015-2016 trok Receveur naar VVV-Venlo, waarmee hij kampioen van de Jupiler League werd. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor De Graafschap. Met die ploeg promoveerde hij naar de Eredivisie.

Technisch directeur Robert Maaskant van Almere City FC: “Met Receveur halen we opnieuw een jongen binnen met echt Almere City DNA. Tim is een knokker, een allround middenvelder met een groot loopvermogen en een goede traptechniek.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *