Slagveer en Cavlan kiezen voor FC Emmen

Foto: Orangepictures

FC Emmen heeft zich versterkt met Luciano Slagveer (24) en Caner Cavlan (26). Laatstgenoemde komt transfervrij over van het Turkse Boluspor en tekent voor één seizoen. Slagveer wordt voor één seizoen gehuurd van KSC Lokeren.

Jan Korte: “We zijn bijzonder trots op deze dubbelslag: ervaring maar bovenal: kwaliteit! Luciano Slagveer behoeft feitelijk geen nadere introductie. De rechtsbuiten speelde hier van 2004 tot 2009 in de jeugdopleiding. Caner Cavlan is wellicht in Emmen minder bekend, maar wij beschouwen deze linkervleugelverdediger met bijzondere aanvallende kwaliteiten als echte aanwinst.”

Slagveer (foto) en Cavlan kwamen eerder uit voor sc Heerenveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *