Lammers op huurbasis naar sc Heerenveen

Foto: orangepictures

sc Heerenveen huurt Sam Lammers van PSV. De 21-jarige spits speelde afgelopen seizoen bij Jong PSV. Hij scoorde elf keer voor de Jupiler League ploeg. De Friezen bedachten samen met PSV een huurconstructie waarbij Heerenveen meedeelt bij een eventuele doorverkoop van de aanvaller.

Technisch manager Gerry Hamstra: “We volgen Sam al langere tijd. We zijn er trots op dat hij, ondanks vele interesse uit binnen- en buitenland, voor sc Heerenveen gekozen heeft. Met Sam halen we een allround spits in huis. Naast het maken van doelpunten, past hij voetballend goed in onze speelwijze. We hebben een huurconstructie gevonden waarin zowel Sam, PSV als sc Heerenveen zich goed kunnen vinden met het oog op de toekomst.”

Sherel Floranus zal de volgende aanwinst van de Friezen worden. Denzel Dumfries vertrekt naar PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *