Update: Groningen-aanvaller gelinkt aan Portugese topclub

Foto: Orangepictures

Tom van Weert wordt volgens de Portugese sportkrant Record nadrukkelijk gelinkt aan Sporting Portugal. Er zou al sprake zijn een akkoord, maar de details worden niet vermeld. Van Weert zou Bas Dost moeten opvolgen bij Sporting.

Dost en ploegmakkers van hem werden onlangs aangevallen door hooligans van de Portugese club. De oud-spits van FC Emmen, Heracles en Heerenveen wil daarom vertrekken.

De 28-jarige Van Weert was in 48 Eredivisie-wedstrijden goed voor zeventien competitietreffers voor FC Groningen. De aanvaller, afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Den Bosch, kwam ook twee jaar uit voor Excelsior.

UPDATE – Tom van Weert gaat niet naar Sporting Clube de Portugal. Dat melden Portugese media.
De 28-jarige aanvaller van FC Groningen kwam dinsdagmiddag in Lissabon aan voor een korte vakantie, waar hij ook toe gaf er contact was met de club. Volgens Portugese media had de club al enige tijd interesse in hem. Sinisa Mihajlovic, de nieuwe trainer van de club, zou nu echter een streep door een eventuele transfer hebben gezet. Van Weert had een driejarig contract kunnen tekenen, maar helaas gaat de deal voor hem niet door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *