Novakovich op huurbasis naar Sittard

Foto: 1963-Pictures

Andrija Novakovich (21) speelt komend seizoen in de Eredivisie. De jonge Amerikaanse spits, met Servische roots, wordt door Fortuna Sittard voor één jaar gehuurd van het Engelse Reading FC. In dienst van SC Telstar werd Novakovich tweede op de algehele topscorerslijst in de Jupiler League. Ook sleepte hij de Bronzen Stier in de wacht als topscoorder van de derde periode.

Novakovich: “Er waren meerdere kapers op de kust, maar mijn keuze voor Fortuna is een heel bewuste. Zij probeerden nog harder dan de rest om me te overtuigen. Daar spreekt veel vertrouwen uit. Ik geloof echt in hun plannen voor de toekomst. Afgelopen seizoen hebben ze al laten zien waar die plannen toe kunnen leiden. Fortuna is ambitieus en dat ben ik ook. Zij bieden mij een prachtig podium om mezelf te bewijzen op een hoger niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *