UPDATE: Serie B-club wil Stroo overnemen van FC Volendam

Foto: Orangepictures

Enzo Stroo staat voor een overstap naar Italië. Benevento wil de aanvaller van FC Volendam contracteren, meldt FOX Sports. Stroo zou in gesprek zijn met de Serie B-club. Benevento speelde afgelopen seizoen in de Serie A, maar degradeerde met een twintigste plaats naar het tweede niveau van Italië.

Stroo (24) was afgelopen seizoen met vijftien doelpunten topscorer van FC Volendam. Het Andere Oranje nam hem twee jaar geleden over van Zilvermeeuwen. Stroo heeft een contract tot medio 2019 bij de FC. Italiaanse media schrijven dat FC Volendam naar verluidt een transfersom van 250.000 euro verlangt.

UPDATE – De berichtgeving over een mogelijk vertrek van Enzo Stroo naar Benevento lijkt voorbarig te zijn. FC Volendam trainer en technisch manager Misha Salden kent de interesse niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *