Update: Ajax gaat voor Tadic

Foto: VI-images (archieffoto)

Dusan Tadic staat voor een terugkeer naar de Eredivisie. De 29-jarige aanvallende middenvelder is mondeling akkoord over een contract voor vier jaar, meldt De Telegraaf. Naar verluidt moet Ajax ruim 17 miljoen euro betalen om de Servisch international, die eerder uitkwam voor FC Twente en FC Groningen in te lijven.

Volgens de ochtendkracht begeeft de transfer zich in de laatste fase. Woensdag zijn directeur spelerszaken Marc Overmars en financieel directeur Jeroen Slop in het vliegtuig gestapt naar Engeland om de deal rond te maken. De clubleiding moet in gesprek met Southampton, waar Tadic nog een doorlopend contract heeft.

UPDATE – 27/6

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Southampton over de transfer van Dusan Tadic naar Amsterdam. De aanvaller komt over voor 11,4 miljoen euro. Een bedrag dat kan oplopen tot 13,7 miljoen bevestigt club in persbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *