Heracles pikt talentvolle spits op bij Jong PSV

Foto: Bert Letteboer

Joey Konings verruilt Jong PSV voor Heracles Almelo. De twintigjarige spits tekende voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen. Afgelopen seizoen kwam hij tot veertien duels in de Jupiler League en scoorde daarin één keer.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus over de aanvaller die rugnummer 25 krijgt: “Met Joey Konings halen wij iemand binnen die in onze ogen de potentie en het talent heeft om zich bij ons snel verder te ontwikkelen. Joey heeft de hele jeugdopleiding van PSV doorlopen en is daar altijd een groot talent geweest. Hij heeft ook in het Nederlands team onder 16 ,17 en 18 gespeeld. Bij PSV is het hem net niet gelukt om door te breken door concurrentie en enkele blessures op de verkeerde momenten. Joey is een linksbenige aanvaller die in de spits kan spelen, maar eventueel ook vanaf de rechterkant. Het is een speler met scorend vermogen en een enorme drive in zijn spel.”

Heracles zal zich spoedig ook versterken met Yoell van Nieff. Hij komt over van FC Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *